Uzaktan Eğitim Ortak Dersler ve Öğrenci Kullanıcı Hesapları (ADYUZEM)

18.9.2017

ENF 101-102 Temel Bilgi Teknolojileri, TD101-102 Türk Dili ve AİİT101-102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersleri Uzaktan Eğitim yöntemiyle ADYUZEM tarafından Öğrenim Yönetim Sistemi (ALMS) üzerinden yapılmaktadır.

Dersler sanal sınıf ortamında asenkron(eşzamansız) ve online olarak öğrencilerin farklı zamanlarda uygun olabildiği ve dersi  istediği zaman ve yerde alabildiği eğitim şeklinde yapılmaktadır.  Dersleri alan tüm öğrenciler,  sisteme giriş yapıp haftalık ders videolarını ve ders notlarını takip edebilirler. Uzaktan eğitim sistemi üzerinden derslere katılım ve dersleri izleme zorunludur. Sınavlar örgün eğitimde olduğu gibi sınıf ortamında yapılacaktır.

Uzaktan Eğitim Öğrenim Yönetim Sistemine(ALMS) giriş yapmak için;

Üniversitemiz Ana Web Sayfasından “Uzem” kısmına tıklayarak veya

Adres : http://uzem.adiyaman.edu.tr  sayfasından Öğrenci Menüsü altında ALMS & Canlı Ders Girişi menüsünden Öğrenci Yönetim Sistemine(ALMS) giriş yapabilirler.

Kullanıcı Adı : Öğrenci Numarası

Şifre : T.C. Kimlik Numarası

Öğrenim Yönetim Sistemi (ALMS) ve Sanal Sınıf Kullanım Kılavuzuna AUZEM web sayfasında Öğrenci menüsü altında ulaşabilir veya ulaşmak için tıklayınız.

Sorun ve Destek talepler için uzemdestek@adiyaman.edu.tr  adresinden eposta ile Öğrenci numarası, Adı, Soyadı, TC numarası ve Bölüm/Fakülte yazarak AUZEM teknik ekipten destek alabilirler.

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Telefon : 0416 223 3800 Dahili 2986