Öğrenim Yönetim Sistemi(ALMS) Giriş-Pedagojik Formasyon Öğrencileri için

1.10.2014

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına kayıtlı öğrenciler, Eğitim Bilimine Giriş dersini Uzaktan Eğitim yöntemiyle AUZEM tarafından Öğrenim Yönetim Sistemi (ALMS) üzerinden verilecektir. Dersler sanal sınıf ortamlarında canlı yayın şeklinde yapılacaktır. Öğrenciler ders programına göre dahil olduğu grupla sisteme giriş yapıp Eğitim Bilimine Giriş dersi canlı yayına katılabilir ve takip edebilirler. Öğrenim Yönetim Sistemine(ALMS) giriş yapmak için;

Üniversitemiz Ana Web Sayfasından “Uzem” kısmına tıklayarak veya

Adres : http://uzem.adiyaman.edu.tr  sayfasından Öğrenci Menüsü altında ALMS & Canlı Ders Girişi sekmesinden Öğrenci Yönetim Sistemine(ALMS) giriş yapabilirler.

Kullanıcı Adı : Öğrenci Numarası

Şifre : T.C. Kimlik Numarası

Öğrenim Yönetim Sistemi (ALMS) ve Canlı Ders (Sanal Sınıf) Kullanım Kılavuzuna AUZEM web sayfasında Öğrenci menüsü altında ulaşabilir veya ulaşmak için tıklayınız.

Yukarıda verildiği şekilde öğrencilerimiz sisteme giriş yapabilirler. Sorun ve Destek talepleri için uzemdestek@adiyaman.edu.tr eposta ile Öğrenci numarası, Adı, Soyadı, TC numarası ve Program/Grup yazarak AUZEM teknik ekipten destek alabilirler.